Избран Лаф

Орловски Рисак
'Орловският Рисак е най-голямата гордост на руските коневъди. Орловски Рисак е известен със своя добър характер, смелост и бързина. Представители на породата Орловски Рисак често стават световни шампиони на изложби и състезания. ' [Още]

БФС

БФС -  БФС присъди служебна победа на Левски БФС присъди служебна победа на Левски
31.03.2011
БФС присъди служебна победа 3:0 за Левски за несъстоялия се двубой от първенство срещу Калиакра. Тодор Батков готви смяната на Ясен Петров при провал срещу Литекс за Купата на България.
Още:КалиакраКупа на БългарияЛевски
БФС -  Лечков плаши ЦСКА с нов Лицензгейт Лечков плаши ЦСКА с нов Лицензгейт
31.03.2011
Вицепрезидентът на БФС и почетен президент на Сливен Йордан Лечков за пореден път зачеша бившия си клуб ЦСКА. Лечков се закани, че ако ЦСКА не му плати 420 000 лева, армейците няма да получат лиценз.
Още:СливенЦСКАЙордан Лечков
БФС -  Боби Михайлов поиска чистка в националния Боби Михайлов поиска чистка в националния
27.03.2011
Президентът на БФС Боби Михайлов иска чистка в националния отбор. Рекордьорът по участие в първия ни тим посъветва селекционера Лотар Матеус да извърши тотална промяна.
Още:Боби МихайловНационален отборЛотар Матеус
БФС -  БФС инспектира Армията БФС инспектира Армията
23.03.2011
Лицензионната комисия към БФС, заедно с представители на СДВР, направиха проверка на стадион Българска армия вчера. В петък комисията ще се произнесе дали изискванията са покрити.
Още:Българска армияЦСКАЛицензионна комисия
БФС -  БФС не даде служебна победа на Левски БФС не даде служебна победа на Левски
22.03.2011
Все още не е сигурно, че Левски ще получи служебна победа заради несъстоялия се двубой с Калиакра за футболното ни първенство. Спортно-техническата комисия към БФС отложи решението си по казуса.
Още:КалиакраЛевскиФутболно Първенство
БФС -  Владо Манчев погна Титан за пари Владо Манчев погна Титан за пари
22.03.2011
Бившият нападател на ЦСКА Владимир Манчев пак погна началниците на клуба от Титан за пари. Емил Костадинов бил против протеста срещу ръководството на БФС.
Още:Владо МанчевЕмил КостадиновТитан
БФС -  И ЦСКА извади меча срещу БФС И ЦСКА извади меча срещу БФС
21.03.2011
ЦСКА подкрепи по-малките клубове срещу БФС. Вчера червените излязоха със закъснение за мача си с Черно море в знак на протест срещу безпринципното управление на Боби Михайлов.
Още:Боби МихайловЦСКА
БФС -  Гонзо скочи срещу БФС Гонзо скочи срещу БФС
19.03.2011
Спортният директор на Левски Георги Иванов-Гонзо нападна БФС заради намаляването на наказанието на Дока Мадурейра от Литекс. Апелативната комисия отмени от 4 на 2 мача санкцията на бразилеца.
Още:Георги ИвановЛевскиЛитекс
БФС -  Нищо ново: БФС подложи наколенки на Литекс Нищо ново: БФС подложи наколенки на Литекс
18.03.2011
Апелативната комисия на БФС намали наказанието от 4 мача лишаване от състезателни права на Дока Мадурейра от Литекс на два. Санкцията бе заради удар с глава срещу Антон Костадинов от Пирин.
Още:ПиринЛитексДока Мадурейра
БФС -  Литекс се моли за Дока пред БФС Литекс се моли за Дока пред БФС
16.03.2011
Ръководството на Литекс е изпратило жалба до Апелативната комисия на БФС по случая с Дока Макурейра. В нея шампионите обжалват наказанието на своя футболист.
Още:ЛитексДока МадурейраАпелативна комисия