Избран Лаф

Езда с терапевтични цели
'Конната езда може да подобри мускулния тонус, както и моторната координация – коригира позата на тялото, повишава значително концентрацията. ' [Още]

Ботев ПД

Ботев ПД -  Георги Какалов става орле Георги Какалов става орле
21.02.2011
Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Георги Какалов днес ще подпише договор с Пирин. 26-годишният пловдивчанин ще играе за орлетата през следващите шест месеца.
Още:ПиринГеорги Какалов
Ботев ПД -  Тимонов: Искам пак в Ботев Тимонов: Искам пак в Ботев
22.01.2011
Полузащитникът на Анжи (Махачкала) Тодор Тимонов иска да облече отново екипа на родния си клуб Ботев. Треньорът му Гаджи Гаджиев обаче реши да го задържи в отбора си и през новия сезон.
Още:Тодор ТимоновАнжи МахачкалаГаджи Гаджиев
Ботев ПД -  Курдов стана за смях, иска пак в Ботев Курдов стана за смях, иска пак в Ботев
19.01.2011
Неочакван обрат за Атанас Курдов. Нападателят пожела да се върне в Ботев дни, след като подписа с Лудогорец (Разград). НАП-Пловдив обяви на търг търговската марка на ПФК Ботев.
Още:НАП ПловдивАтанас КурдовЛудогорец
Ботев ПД -  Локо (София) с мераци към Наско Курдов Локо (София) с мераци към Наско Курдов
10.01.2011
Столичният Локомотив се е прицелил в голмайстора на Ботев (Пловдив) от есенния полусезон Атанас Курдов. Явор Вълчинов стана помощник на треньора Диян Петков.
Още:Локо СфАтанас КурдовДиян Петков
Ботев ПД -  Милионер поиска Ботев (Пловдив) Милионер поиска Ботев (Пловдив)
15.11.2010
Един от най-богатите българи Цветан Василев да поеме контрола над пловдивския Ботев до няколко дни. Тази новина бе официално потвърдена от Управителния съвет на сдружението на пловдивския клуб.
Още:Цветан Василев
Ботев ПД -  Трактора предлага 4 милиона на Ботев Трактора предлага 4 милиона на Ботев
30.10.2010
Неофициална оферта на стойност 2 милиона евро, предложена от Алексей Петров-Трактора, отказа изхвърленият от елита Ботев (Пловдив). Управителният съвет на канарчетата е отклонил офертата.
Още:ТрактораАлексей Ретров
Ботев ПД -  Бившият треньор на Ботев забегна в Италия Бившият треньор на Ботев забегна в Италия
16.08.2010
Бившият старши-треньор на Ботев (Пд) Енрико Пичони забегна в родината си и забрави да се върне в Пловдив, след като бе пуснат с разрешение на Районната прокуратура в Пловдив да отскочи до Ботуша.
Още:Енрико Пичони
Ботев ПД -  Марин Бакалов пое новия Ботев Марин Бакалов пое новия Ботев
15.06.2010
Марин Бакалов пое новосформирания Ботев (Пловдив). Клубната легенда на канарчетата ще бъде също и спортно-технически шеф. Бакалов изведе на първа тренировка сутринта само седем играчи.
Още:Марин Бакалов
Ботев ПД -  Одрусаха трима смърфа с по 2500 лева Одрусаха трима смърфа с по 2500 лева
01.06.2010
Заради хулиганските им прояви след мача с Ботев (Пд) Дани Кики, Кирил Акалски и вече бившият защитник на Локомотив (Пд) Мартин Сечков бяха глобени с по 2500 лева от Районния съд в Пловдив.
Още:Дани КикиКирил АкалскиЛоко ПД
Ботев ПД -  Христолов: Най-голямата грешка в живота ми е Ботев Христолов: Най-голямата грешка в живота ми е Ботев
17.03.2010
Собстеникът на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов счита деня, в който пое Ботев, за най-голямата грешка в живота си. За 11 години клубът му е струвал 11-12 милиона лева.
Още:Димитър Христолов