Избран Лаф

Песовете на Гришата ще свирят мачове
'Трифон Попов е толкова президент на Литекс, колкото аз съм съветник на папа Йоан Павел ІІІ. Ако се съмняват дали ще издържа теста за съдия, могат да назначат песовете на Гриша Ганчев да ръководят мача' [Още]

Ботев ПД

Ботев ПД -  Георги Какалов става орле Георги Какалов става орле
21.02.2011
Бившият нападател на Ботев (Пловдив) Георги Какалов днес ще подпише договор с Пирин. 26-годишният пловдивчанин ще играе за орлетата през следващите шест месеца.
Още:ПиринГеорги Какалов
Ботев ПД -  Тимонов: Искам пак в Ботев Тимонов: Искам пак в Ботев
22.01.2011
Полузащитникът на Анжи (Махачкала) Тодор Тимонов иска да облече отново екипа на родния си клуб Ботев. Треньорът му Гаджи Гаджиев обаче реши да го задържи в отбора си и през новия сезон.
Още:Тодор ТимоновАнжи МахачкалаГаджи Гаджиев
Ботев ПД -  Курдов стана за смях, иска пак в Ботев Курдов стана за смях, иска пак в Ботев
19.01.2011
Неочакван обрат за Атанас Курдов. Нападателят пожела да се върне в Ботев дни, след като подписа с Лудогорец (Разград). НАП-Пловдив обяви на търг търговската марка на ПФК Ботев.
Още:НАП ПловдивАтанас КурдовЛудогорец
Ботев ПД -  Локо (София) с мераци към Наско Курдов Локо (София) с мераци към Наско Курдов
10.01.2011
Столичният Локомотив се е прицелил в голмайстора на Ботев (Пловдив) от есенния полусезон Атанас Курдов. Явор Вълчинов стана помощник на треньора Диян Петков.
Още:Локо СфАтанас КурдовДиян Петков
Ботев ПД -  Милионер поиска Ботев (Пловдив) Милионер поиска Ботев (Пловдив)
15.11.2010
Един от най-богатите българи Цветан Василев да поеме контрола над пловдивския Ботев до няколко дни. Тази новина бе официално потвърдена от Управителния съвет на сдружението на пловдивския клуб.
Още:Цветан Василев
Ботев ПД -  Трактора предлага 4 милиона на Ботев Трактора предлага 4 милиона на Ботев
30.10.2010
Неофициална оферта на стойност 2 милиона евро, предложена от Алексей Петров-Трактора, отказа изхвърленият от елита Ботев (Пловдив). Управителният съвет на канарчетата е отклонил офертата.
Още:ТрактораАлексей Ретров
Ботев ПД -  Бившият треньор на Ботев забегна в Италия Бившият треньор на Ботев забегна в Италия
16.08.2010
Бившият старши-треньор на Ботев (Пд) Енрико Пичони забегна в родината си и забрави да се върне в Пловдив, след като бе пуснат с разрешение на Районната прокуратура в Пловдив да отскочи до Ботуша.
Още:Енрико Пичони
Ботев ПД -  Марин Бакалов пое новия Ботев Марин Бакалов пое новия Ботев
15.06.2010
Марин Бакалов пое новосформирания Ботев (Пловдив). Клубната легенда на канарчетата ще бъде също и спортно-технически шеф. Бакалов изведе на първа тренировка сутринта само седем играчи.
Още:Марин Бакалов
Ботев ПД -  Одрусаха трима смърфа с по 2500 лева Одрусаха трима смърфа с по 2500 лева
01.06.2010
Заради хулиганските им прояви след мача с Ботев (Пд) Дани Кики, Кирил Акалски и вече бившият защитник на Локомотив (Пд) Мартин Сечков бяха глобени с по 2500 лева от Районния съд в Пловдив.
Още:Дани КикиКирил АкалскиЛоко ПД
Ботев ПД -  Христолов: Най-голямата грешка в живота ми е Ботев Христолов: Най-голямата грешка в живота ми е Ботев
17.03.2010
Собстеникът на Ботев (Пловдив) Димитър Христолов счита деня, в който пое Ботев, за най-голямата грешка в живота си. За 11 години клубът му е струвал 11-12 милиона лева.
Още:Димитър Христолов