Избран Лаф

Песовете на Гришата ще свирят мачове
'Трифон Попов е толкова президент на Литекс, колкото аз съм съветник на папа Йоан Павел ІІІ. Ако се съмняват дали ще издържа теста за съдия, могат да назначат песовете на Гриша Ганчев да ръководят мача' [Още]

Цеци Красимирова съсипва Левски

четвъртък, 21 април 2011
Георги Иванов-Гонзо
Снимка: www.lportala.net

Цеци Красимирова може да бъде фатална не само за мъжете, които я обичат, но и за светлото бъдеще на цял един футболен колос. В това се убедиха и феновете на Левски, които вече нарочиха смуглата красавица като виновник №1 за гръмкия провал на сините.

Тази пролет Левски катастрофира и в шампионата, и за Купата на България, а на всичкото отгоре изтърпяха унижението вечният враг ЦСКА да ги смаже с 1:3 насред стадион "Георги Аспарухов".

И ако спортните специалисти посочват като главни виновници за синия крах я треньора Ясен Петров, я разглезените футболисти, то паметливите и суеверни запалянковци знаят каква е истината –

злото идва с Цеци Красимирова!

Изглежда няма сила, която да изтръгне Георги Иванов–Гонзо от лапите на дяволската омайница. Великият №9 от близкото минало, а понастоящем – спортен директор и треньор в сянка на Левски, стана роб на Цеци Красимирова в края на 90-те на миналия век.

Тогава манекенката все още бе омъжена, а Георги се налагаше като тартор и водач на сините. И тъкмо когато любовта с Цеци бе напът да разведе пловдивския голаджия, младото семейство бе спасено от Косьо Самоковеца.

Мафиот от ВИС-2, посочен за контрабанден бос и ориентирал се към наркобизнеса, Константин Димитров с лека ръка отне Цеци от Гонзо. Баровски екскурзии, диаманти, часовници, хилядарки в брой и изключително могъщество накараха Цеци да отсвири спортния герой. Кървавия гол срещу ЦСКА си е геройство, но друго си е мафиот да обяви война на братя Маргини заради теб. А когато джипът на Гонзо бе откраднат по поръчка на Самоковеца, футболистът бе принуден да приеме офертата от Франция, припомня "Уикенд" в новия си брой.

Така Георги се озова в Рен, но вместо за футбол мислеше за Цеци. И до днес плащането на 4.1 милиона долара на Левски за Георги Иванов е отчитано като най-голямата грешка от мениджърите на френския футболен тим.

Гонзо все пак получи своя ренесанс и той дойде след екзекуцията на Константин Димитров на площад "Дам". Нападателят заряза тренировките и отиде в болницата в Амстердам, за да бди над своята муза. А когато Цеци отново отвърна на любовта му, футболистът започна да бележи гол след гол при повторното си завръщане в Левски.

Да, но на сцената излезе Жоро Главата – богат наследник на петролния бос Стоил Славов, оставил след смъртта си купища милиони, имоти и печеливши бизнеси. Така Цеци Красимирова за пореден път заряза Гонзо и се хвърли в обятията на богатия наследник.

За голмайстор №1 на сините срещу вечния враг ЦСКА отново настанаха тежки времена – той замина на гурбет в хърватския Риека, само за да не гледа какви ги върши голямата му любов с младия баровец Жоро Главата.

В последните две години уж отношенията между Георги Иванов и фаталната манекенка веднъж завинаги бяха приключили. Цеци се залюби с друг млад богаташ, а пък новоназначеният директор на Левски подхвана авантюра със Светлана Василева. И тъкмо блондинката си помисли, че е истинската Гонзовица, а по заведенията даже почнаха да я поздравяват като такава, когато Цеци Красимирова реши пак да се намеси. Може би, за да докаже, че тя единствено може да издигне и да срине Гонзо.

"Заедно са от около два месеца, събраха се дни преди дербито с ЦСКА, точно преди подновяването на шампионата. Сега Георги мисли основно за Цеци, изобщо не му пука дали Левски ще е шампион, или пък ще ниже срамни резултати. Съпругата му отдавна се е примирила с това статукво – Мариета даже се е отказала от старата идея да иска развод", споделят близки приятели на Георги Иванов.

Бъди първият, който ще даде своя отзив тук!

Добави Отзив