Избран Лаф

Хафлингер
'Уникалните качества на конете от породата Хафлингер и тяхната красота са причините, поради които тези красиви същества са популярни в Австрия, Швейцария, САЩ, Бразилия и много други страни. ' [Още]

Цеци Красимирова съсипва Левски

четвъртък, 21 април 2011
Георги Иванов-Гонзо
Снимка: www.lportala.net

Цеци Красимирова може да бъде фатална не само за мъжете, които я обичат, но и за светлото бъдеще на цял един футболен колос. В това се убедиха и феновете на Левски, които вече нарочиха смуглата красавица като виновник №1 за гръмкия провал на сините.

Тази пролет Левски катастрофира и в шампионата, и за Купата на България, а на всичкото отгоре изтърпяха унижението вечният враг ЦСКА да ги смаже с 1:3 насред стадион "Георги Аспарухов".

И ако спортните специалисти посочват като главни виновници за синия крах я треньора Ясен Петров, я разглезените футболисти, то паметливите и суеверни запалянковци знаят каква е истината –

злото идва с Цеци Красимирова!

Изглежда няма сила, която да изтръгне Георги Иванов–Гонзо от лапите на дяволската омайница. Великият №9 от близкото минало, а понастоящем – спортен директор и треньор в сянка на Левски, стана роб на Цеци Красимирова в края на 90-те на миналия век.

Тогава манекенката все още бе омъжена, а Георги се налагаше като тартор и водач на сините. И тъкмо когато любовта с Цеци бе напът да разведе пловдивския голаджия, младото семейство бе спасено от Косьо Самоковеца.

Мафиот от ВИС-2, посочен за контрабанден бос и ориентирал се към наркобизнеса, Константин Димитров с лека ръка отне Цеци от Гонзо. Баровски екскурзии, диаманти, часовници, хилядарки в брой и изключително могъщество накараха Цеци да отсвири спортния герой. Кървавия гол срещу ЦСКА си е геройство, но друго си е мафиот да обяви война на братя Маргини заради теб. А когато джипът на Гонзо бе откраднат по поръчка на Самоковеца, футболистът бе принуден да приеме офертата от Франция, припомня "Уикенд" в новия си брой.

Така Георги се озова в Рен, но вместо за футбол мислеше за Цеци. И до днес плащането на 4.1 милиона долара на Левски за Георги Иванов е отчитано като най-голямата грешка от мениджърите на френския футболен тим.

Гонзо все пак получи своя ренесанс и той дойде след екзекуцията на Константин Димитров на площад "Дам". Нападателят заряза тренировките и отиде в болницата в Амстердам, за да бди над своята муза. А когато Цеци отново отвърна на любовта му, футболистът започна да бележи гол след гол при повторното си завръщане в Левски.

Да, но на сцената излезе Жоро Главата – богат наследник на петролния бос Стоил Славов, оставил след смъртта си купища милиони, имоти и печеливши бизнеси. Така Цеци Красимирова за пореден път заряза Гонзо и се хвърли в обятията на богатия наследник.

За голмайстор №1 на сините срещу вечния враг ЦСКА отново настанаха тежки времена – той замина на гурбет в хърватския Риека, само за да не гледа какви ги върши голямата му любов с младия баровец Жоро Главата.

В последните две години уж отношенията между Георги Иванов и фаталната манекенка веднъж завинаги бяха приключили. Цеци се залюби с друг млад богаташ, а пък новоназначеният директор на Левски подхвана авантюра със Светлана Василева. И тъкмо блондинката си помисли, че е истинската Гонзовица, а по заведенията даже почнаха да я поздравяват като такава, когато Цеци Красимирова реши пак да се намеси. Може би, за да докаже, че тя единствено може да издигне и да срине Гонзо.

"Заедно са от около два месеца, събраха се дни преди дербито с ЦСКА, точно преди подновяването на шампионата. Сега Георги мисли основно за Цеци, изобщо не му пука дали Левски ще е шампион, или пък ще ниже срамни резултати. Съпругата му отдавна се е примирила с това статукво – Мариета даже се е отказала от старата идея да иска развод", споделят близки приятели на Георги Иванов.

Добави Отзив